Techsylvania Tickets Raffle – Regulament Concurs

Art. 1. ORGANIZATORUL

Organizatorul concursului ‘Techsylvania Tickets Raffle – Concurs’ este SC TAPPTITUDE APPS SRL, cu sediul social in Cluj-Napoca, judetul Cluj, strada Zorilor, 45, bloc RC5, apartament 15, Nr. Reg. Com. J12/3457/2013, CUI 32509968, reprezentat de Laurentiu Onac, denumita in continuare ‘organizator’.

Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza ‘regulament’). Termenii si conditiile prezentului regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la concurs.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt.

ART. 2. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul ‘Techsylvania Tickets Raffle – Concurs’ o sa aiba loc intre  8 Septembrie si 14 Septembrie 2021, si o sa fie anuntat pe pagina de Facebook, Instagram si LinkedIn ‘Tapptitude’ printr-o postare cu inceperea oficiala a concursului si regulamentul acestuia.

Canalul oficial de comunicare cu participantii la concurs este pagina de Facebook, Instagram si LinkedIn ‘Tapptitude’.

Pentru orice fel de reclamatii sau intrebari, organizatorul pune la dispozitia participantilor adresa de email [email protected].

ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La concursul ‘Techsylvania Tickets Raffle – Concurs’ are dreptul sa participe orice persoana fizica, cu varsta de minimum 18 ani, pana la data de 14.09.2021, ora 23:59. La acest concurs nu pot participa persoanele implicate in organizarea si desfasurarea lui din echipa organizatorului. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului regulament.

Dreptul de participare apartine in exclusivitate persoanelor care indeplinesc conditiile impuse de regulament.

ART. 4. MECANISMUL SI DESFASURAREA CONCURSULUI

Concursul de desfasoara dupa cum urmeaza:

  • Concurentii trebuie sa lase un comentariu la postarea de concurs pe Facebook, Instagram sau LinkedIn unde eticheteaza un prieten sau o prietena pentru a fi inscrisi in tragerea la sorti pentru bilete
  • Atat persoana care lasa comentariul, cat si persoanele etichetate vor fi inscrise in tragerea la sorti.
  • O persoana poate lasa mai multe comentarii, sau sa eticheteze mai multe persoane, sau sa fie etichetata de mai multe ori, dar fiecare persoana va fi numarata o singura data in tragerea la sorti.

ART. 5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii o sa fie ales in data de 16.09.2021 prin tragere la sorti. Pentru tragerea la sorti o sa se utilizeze aplicatia random.org, care va fi inregistrata si distribuita pe pagina de conturile de social media ‘Tapptitude’.

Castigatorii vor fi anuntati in 16.09.2021 printr-o postare pe conturile de social media ale organizatorului si se va lua legatura cu acestia prin mesaje private pe platforma pe care au lasat comentarii, pentru a li se transmite detaliile obtinerii premiului.

ART. 6. PREMIUL

Fiecare castigator va primi un bilet BUILDER gratuit la conferinta TECHSYLVANIA 2021, care va avea loc pe 22-23 septembrie 2021 .

Organizatorul va oferi 20 de bilete ca premii.

Castigatorii vor primi detaliile obtinerii biletului in format electronic, printr-un mesaj privat, pe platforma unde s-au inscris in concurs (Facebook, Instagram sau LinkedIn).

ART. 7. ACORDAREA PREMIULUI

Castigatorul, prin inscrierea in concurs, isi da acordul sa fie contactat privat prin mesaje pentru a i se comunica castigarea premiului si modalitatea de livrare a acestuia.

In cazul in care castigatorul nu confirma primirea mesajului, in termen de 3 zile, prin care organizatorul il instiinteaza ca a castigat concursul, acesta o sa fie descalificat si inlocuit de rezerve.

Organizatorul nu-si asuma responsabilitatea pentru nerespectarea acestor termene de catre participantul selectat in vederea premierii.

ART. 8. ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

Castigatorul premiului nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau in alte obiecte/ servicii si nici nu poate solicita alte modificari.

ART. 9. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul de participare/ desfasurare a concursului va fi disponibil oricarui solicitant pe website-ul organizatorului, www.tapptitude.com.

ART. 10. DIVERSE

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata concursului si va face public acest lucru pe conturile de social media ‘Tapptitude’. Contestatiile se depun in scris, in termen de 5 zile lucratoare de la data incheierii concursului pe adresa de email pusa la dispozitie de catre organizator – [email protected].

Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs a profilelor de social media suspecte, create in scopul participarii la concurs.

Organizatorul poate verifica veridicitatea conturilor suspecte prin urmatoarea procedura: transmiterea unui mesaj cu scopul de a primi un raspuns din partea participantului.  În cazul in care organizatorul nu primeste nici un raspuns sau un mesaj de eroare, contul respectiv va fi respins din tragerea la sorti.

Organizatorul are dreptul sa posteze public pe canalele de social media (Facebook, Instagram, Twitter si LinkedIn) video-ul extragerii castigatorului.

Comunicarea in mediile online ale organizatorului catre participanti va fi in limba engleza.

Va dorim mult succes!